Wie ben ik

Ik ben Willeke Prijs en ben geboren op 25 januari 1964. Om meer inzicht te krijgen in mijn bewustwordingsproces, heb ik verschillende cursussen gevolgd zoals: chakra cursus, metamorfose therapie, Bach-bloesem therapie en ben ik Reiki Master. Om mijn vak meer inhoud te kunnen geven ben ik in 2005 een vierjarige HBO opleiding aan het HJBC te Utrecht gaan volgen en heb deze in juni 2009 afgerond met het behalen van het diploma:
Natuurgeneeskundig / energetisch therapeut.
Deze opleiding geeft mijn praktijk een professionele achtergrond. Dit is ook de reden dat de reguliere gezondheidszorg mijn praktijk erkent en behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar, afhankelijk van de wijze waarop u verzekerd bent. Via de beroepsorganisatie ”VBAG” volg ik elk jaar de bijscholingen en daarnaast blijf ik mij verdiepen in de energetische therapie door middel van Post-HBO opleidingen. In 2009 ben ik bij See True gestart met de opleiding tot Mindfulness Trainer en heb deze in 2010 met goed gevolg afgerond. Als gediplomeerd trainster heb ik tot op heden, met veel plezier en vooral goede resultaten, deze trainingen reeds meerdere malen mogen geven.
Van 2018 t/m 2023 heb ik les gegeven bij het instituut Cam als Docent Energetische Therapie waarbij ik les gaf aan diverse groepen.
In 2020 heb ik de opleiding Leefstijl coach / Leefstijl Therapeut met goed gevolg afgerond en mijn diploma behaald.